• CMVG
  • LinkedIn
  • Facebook
  • Twitter

CMVG heeft de krachten gebundeld met Bytegear.

Posted by admin oktober - 10 - 2014 Reacties uitgeschakeld voor CMVG heeft de krachten gebundeld met Bytegear.

CMVG heeft de krachten gebundeld met Bytegear.
Met deze beslissing spelen wij in op de veranderende marktsituatie in de orthodontie. Door deze samenwerking realiseren wij een hogere graad van efficiency, flexibiliteit en slagkracht voor de markt van de orthodontie.

Waar kan CMVG u mee helpen
CMVG bouwt voor u een Windows netwerk met eventueel E-mail, back-up, Windows update service, enz waarop Bytegear probleemloos werkt. Daarnaast verzorgen we het proactieve beheer van uw netwerk. Uw netwerk wordt continu gecontroleerd zodat de juiste werking en de continuïteit zoveel mogelijk kunnen worden gewaarborgd. “Voorkomen is beter dan genezen”

Ook bij de migratie van Orthwin naar Bytegear is CMVG uw partner. Er is in de loop der tijd veel ervaring opgedaan over dit migratie traject. Dit draagt bij aan een zo soepel mogelijke migratie die veel ergernis kan voorkomen

Comments are closed.