• CMVG
  • LinkedIn
  • Facebook
  • Twitter

Microsoft verwijdert Windows 7-update wegens problemen

Posted by admin oktober - 19 - 2014 Reacties uitgeschakeld voor Microsoft verwijdert Windows 7-update wegens problemen

detailMicrosoft heeft een beveiligingsupdate voor Windows 7 en Server 2008 R2 die afgelopen dinsdag werd aangeboden teruggetrokken nadat gebruikers tegen problemen tijdens de installatie aanliepen. Zo verschenen er allerlei foutmeldingen en waren er zelfs klachten over opstartproblemen.

Microsoft security update 2949927 zorgt ervoor dat Windows 7 en Server 2008 het SHA-2 hashing-algoritme ondersteunen. In Windows 8 en nieuwer wordt dit algoritme al ondersteund. De update verscheen niet voor Server 2003 en Vista. Ook gebruikers van Windows 7 en Server 2008 R2 kunnen hem niet meer downloaden, omdat Microsoft de update heeft teruggetrokken. Daarnaast krijgen gebruikers die tegen problemen aanlopen het advies van de softwaregigant om de update te verwijderen. Microsoft zegt het probleem te onderzoeken en zal later met meer informatie komen.

 

 

 

 

 

Bronvermelding: https://www.security.nl/

Security

Comments are closed.