• CMVG
  • LinkedIn
  • Facebook
  • Twitter

Microsoft waarschuwt voor einde SQL Server 2005

Posted by admin oktober - 14 - 2015 Reacties uitgeschakeld voor Microsoft waarschuwt voor einde SQL Server 2005

detailMicrosoft heeft bedrijven en organisaties gewaarschuwd voor het einde van de support van SQL Server 2005. Vanaf 12 april 2016 zal het platform namelijk geen beveiligingsupdates meer ontvangen. Volgens Takeshi Numoto van Microsoft is sinds de lancering van SQL Server 2005 veel veranderd.

Zowel op het gebied van technische ontwikkelingen, prestaties en de eisen die bedrijven stellen. Numoto waarschuwt dat het blijven gebruiken van SQL Server 2005 na april volgend jaar een beveiligingsrisico voor bedrijven is, die met allerlei verstoringen te maken kunnen krijgen, alsmede compliance-vraagstukken en toenemende beheerkosten. Organisaties krijgen dan ook het advies om naar een nog wel ondersteund platform te upgraden.

Comments are closed.