• CMVG
  • LinkedIn
  • Facebook
  • Twitter

KPN Stopt met ISDN

Posted by admin juli - 20 - 2018 Reacties uitgeschakeld voor KPN Stopt met ISDN

Het traditionele telefonienetwerk van KPN nadert het einde van zijn levensduur. KPN heeft daarom besloten om op 1 september 2019 te stoppen met ISDN1/2 en PSTN meervoudig. Dit heeft een directe impact op organisaties die nog bellen met ISDN2 of een meervoudig analoge of ISDN2-verbinding. Op 1 maart 2020, stopt KPN ook definitief met ADSL linesharing over ISDN. Klanten met een verbinding op basis van ISDN moeten daarom voor die datum migreren naar een nieuwe verbinding.

CMVG kan uw organisatie overzetten naar een nieuwe VDSL, kabel, 4G of glasvezelverbinding. Over deze internetverbinding met onze supersnelle modems kan u razendsnel interneten, bellen via VOIP of uw alarmcentrale aansluiten. Onze modems zijn uitgerust met Wifi, VPN, firewall en ondersteunen meerdere internetaansluitingen. Dit wil zeggen dat ze tegelijkertijd over VDSL als kabel of glasvezel en 4G kunnen communiceren. Valt bijvoorbeeld VDSL uit dat gaat de verbinding verder over bijvoorbeeld kabel glasvezel of 4G. Werken beide verbindingen dan wordt het internet verkeer over de beide verbindingen verdeelt.

Is het huidige modem wel geschikt voor een nieuw type verbinding?

Stap nu over! Wij maken het overstappen zo makkelijk mogelijk. Bel CMVG op 0165 760010 of 0653769491 dan gaan wij u helpen. http://www.cmvg.nl

Waarom nog langer wachten. Stap vandaag nog over.

Comments are closed.