• CMVG
  • LinkedIn
  • Facebook
  • Twitter

Een beter beveiliging van Office 365.

Posted by admin augustus - 27 - 2018 Reacties uitgeschakeld voor Een beter beveiliging van Office 365.

Multi-Factor Authenticatie van office 365 helpt bij het bewaken van de toegang tot uw gegevens en toepassingen en komt tegemoet aan de wensen van de klant met een eenvoudige aanmeldprocedure. Ontvang een robuuste verificatie met een scala aan gebruikersvriendelijke verificatieopties, waaronder telefoongesprekken, tekstberichten of mobiele app-meldingen, zodat klanten een voor hen geschikte methode kunnen kiezen. De Multi-Factor Authenticatie zit in office 365 ingebouwd en brengt geen extra kosten met zich mee. 

Voorkom bedreigingen met realtime bewaking en waarschuwingen.

Multi-Factor Authenticatie beschermt uw bedrijf met meldingsbewaking en rapporten op basis van Machine Learning die inconsistente toegangspatronen identificeren. Realtime waarschuwingen maken de IT-afdeling attent op accounts die mogelijk een beveiligingsrisico vormen, om zo potentiële dreigingen te helpen verhinderen.

Hoe te implementeren en te gebruiken.

Laat CMVG de Multi-Factor Authenticatie in office 365 implementeren en configureren, zodat u beter beschermd bent tegen potentiële dreigingen. Het gebruik is simpel. Bij het aanmelden op de office 365 website wordt er een SMS of een telefoontje naar uw telefoon gestuurd welke u gaat gebruiken voor het beveiligd aanmelden. Is nu en wachtwoord in handen gekomen van anderen dan nog kunnen ze niet aanmelden op u Microsoft of officeaccount.

Bel vandaag nog CMVG.

Bel vandaag CMVG nog om uw beveiliging van office 365 aan te scherpen zodat u beveiligd bent tegen oneigenlijk gebruik of diefstal van uw gegevens.

info@cmvg.nl
0653769491

Comments are closed.