• CMVG
  • LinkedIn
  • Facebook
  • Twitter

2017

CMVG b.v. migreert voor de tandartspraktijk Anbeek in Julianadorp praktijk naar Windows 2012R2. De servers zijn gevirtualiseerd in Hyper-V.  Als opvolgende opdracht is een back-up platform ontwikkeld welke dagelijks de gehele omgeving veilig stelt. Via proactief beheer wordt de gehele netwerk beheerder en is de klant volledig ontzorgd.

2016/2017

CMVG b.v. beheerd chemisch 24/7 bedrijf in Rotterdam met een 180 + gebruikers en 200 computers een volledig gevirtualiseerd Windows 2012R2 server platform wat ook door CMVG is ontworpen en gebouwd, Het netwerk bestaat uit domein-controllers, file en printservers, SQL servers, NPS servers, WDS server, WSus servers, Epo servers en tientallen switches en routers. Dit netwerk is een onderdeel van een wereldwijd netwerk gevestigd in Europa, Azië en Zuid-Amerika. Dit omvangrijke netwerk wordt niet alleen beheer maar ook door CMVG gedocumenteerd. Gebaseerd op deze documentatie wordt een toekomstplan voor het netwerk ontwikkeld zodat het netwerk ook in de toekomst optimaal blijft presteren

2016

CMVG b.v. migreert voor een orthodontie praktijk te Bergen op Zoom het gehele netwerk naar Windows Hyper-V. Werkzaamheden voor de migratie zijn in het weekeinde uitgevoerd zodat de klant zonder enig oponthoud maandagochtend kon doorwerken. Als opvolgende opdracht is een back-up platform ontwikkeld welke dagelijks de gehele omgeving veilig stelt. Via proactief beheer wordt de gehele netwerk beheerder en is de klant volledig ontzorgd.

CMVG b.v. creëert voor een Kinderdagverblijf in Dongen het gehele nieuw gevirtualiseerd Windows netwerk, vervangt alle computers en introduceert Windows 10 in het gehele netwerk. Daarnaast is een back-up platform ontwikkeld welke de gehele omgeving dagelijks veilig stelt en een back-up verzorgt intern en extern, en is de infrastructuur van het netwerk grondig aangepakt. Via proactief beheer wordt de gehele netwerk beheerder en is de klant volledig ontzorgd.

CMVG b.v. ontwikkelt voor een chemisch 24/7 bedrijf in Rotterdam met een 180 + gebruikers en 200 computers een volledig gevirtualiseerd Windows 2012R2 server platform, met domein-controllers, file en printservers, SQL servers, NPS servers en WSus servers. Dit netwerk is een onderdeel van een wereldwijd netwerk gevestigd in Europa, Azië en Zuid-Amerika. De gehele migratie van de gebruikers en computers is in het weekeinde uitgevoerd om verstoring van de bedrijfsprocessen zoveel mogelijk uit te sluiten. Daarnaast  is er voor de interne beheerder een back-up en beheer mogelijkheid gecreëerd.

 

2015

CMVG b.v. neemt het tijdelijke beheerd op van een VMWare gemaakte VDI cluster omgeving voor een klant welke opleidingen verzorgd in de auto-industrie. Het gevisualiseerde netwerk bestaat uit tientallen hosts welke meer dan 400 honderd gevisualiseerde servers en Pc’s hosten.

CMVG b.v. virtualiseert  Windows SBS 2008 naar een Windows 2012R2 virtualisatie platform voor een klant welke overkapping maakt. Het geheel is buiten werktijd gemigreerd zodat de gebruikers zonder overlast van het systeem gebruik konden maken.

CMVG b.v. virtualiseert  Windows SBS 2008, Windows server 2008 en Windows SBS 2003 naar een Windows 2012R2 virtualisatie platform voor een advocatenkantoor in Rotterdam. Het geheel is gemigreerd met zo min mogelijk overlast voor de gebruikers. Het netwerk wordt door CMVG proactief beheerd. Om uitval tot een minimum te beperken.

2014

CMVG b.v. bouwt een 2102R2 cluster voor Ability ICT. Op dit platform zijn door CMVG verschillende servers gevirtualiseerd. Klanten van Ability ICT maar ook klanten van Ability ICT partners kunnen hier een platvorm vinden voor hun online servers, online werkplek en VDI’s enz.

CMVG b.v. bouwt een 2102R2 Hyper-V platvorm voor een voedselverwerkend bedrijf te Breda. Op dit platform zijn door CMVG 2 servers gevirtualiseerd. Vanuit een Windows 2003 netwerk is gemigreerd naar een Windows server met Exchange en een Windows 2012R2 database server. Daarnaast is de migratie van Exact globe uitgevoerd.

CMVG b.v. virtualiseert  verschillende Windows 2008 R2 en SBS 2011 servers naar een Windows 2012R2 virtualisatie platform voor een bouw gerelateerde klant. Het geheel is buiten werktijd gemigreerd zodat de gebruikers zonder overlast van het systeem gebruik konden maken. Het geheel wordt door CMVG proactief beheerd.

CMVG b.v. neemt het proactief beheer over van een leverancier voor de agrarische sector. Een bedrijf met verschillende vestegingen door het gehele land. Het gehele netwerk is stabiel gemaakt geüpdatet en verbeterd. Klant heeft sindsdien zonder storingen kunnen werken.

CMVG b.v. bouwt een nieuw Server 2102 gevirtualiseerde platform voor een huisartsen organisatie. Op dit platform zijn door CMVG verschillende server geïnstalleerd waaronder terminal server. Dit stelde de gebruikers is staat of site te werken via het Zorgnet. Het geheel wordt door CMVG proactief beheerd

 

2013

CMVG b.v. bouwt een Windows 2012 netwerk voor een groot bouwbedrijf gevestigd in Bergen op zoom en Breda.  De verschillende netwerken worden gemigreerd naar een gevirtualiseerde server 2012 culster omgeving en naadloos met elkaar verbonden.

CMVG b.v. migreert een register accountant kantoor naar office 365.

CMVG b.v. heeft opdrachten verworven voor AlleeWonen. Onze specialisten gaan op gebied van het draadloos netwerken AlleeWonen ondersteunen.

CMVG b.v. reorganiseert een bestaand netwerk om de stabiliteit van het netwerk te verhogen. Onze engineers hebben het netwerk sterk verbeterd en uitgebreid.

CMVG b.v. migreert een financieel adviseur kantoor naar office 365.

2012

CMVG b.v. migreert Shell Roosendaal naar office 365.

CMVG b.v. automatiseert een orthodontie praktijk in de regio Roosendaal  – Bergen op Zoom.

CMVG b.v. automatiseert een bedrijf in schoonmaakmiddelen in de regio Roosendaal. Netwerk is gemigreerd van een oudere Windows omgeving naar Windows 2008R2.

CMVG b.v. Migratie van een Windows netwerk naar een gedeeltelijke gevirtualiseerde Windows 2008R2 omgeving. Migratie van de autocad en autocad vault omgeving naar het nieuwe network