• CMVG
  • LinkedIn
  • Facebook
  • Twitter

Advisering

CMVG helpt u graag door het geven van gedegen advies op het gebied van kantoorautomatisering. Hierbij staat steeds de beleidsvisie van uw organisatie centraal. De kracht van CMVG is om deze bedrijfsvisie te vertalen naar een ICT visie en strategie die hier naadloos op aansluit. Hierbij nemen wij uiteraard de draagkracht van uw organisatie als uitgangspunt.

Beheer en onderhoud van netwerk, server systemen, werkplekken en security infrastructuur

De zorg voor uw netwerk, server systemen, werkplekken en security infrastructuur neemt CMVG u graag volledig uit handen. Deze werkzaamheden kunnen op afstand uitgevoerd worden, maar ook maandelijks beheer op locatie behoort tot de mogelijkheden. De kosten hiervan zijn afhankelijk van het aantal te beheren systemen, de hoeveelheid werkplekken, gebruikers en het gewenste service level. CMVG voert deze werkzaamheden tegen een vast bedrag per maand uit zodat u niet voor ongewenste verrassingen komt te staan.

Opzetten en/of vervangen van ICT infrastructuren

CMVG beschikt over de deskundigheid om u een op maat gemaakt ICT project aan te bieden. Hierbij draagt CMVG de volledige verantwoordelijkheid voor de opzet van het project. Naast de uitvoering en de levering van de benodigde hard- en software houden wij ons ook bezig met het ontwerp en de uitvoering van het projectplan.

Helpdesk en telefonische support

Voor een goede afhandeling op het gebied van wijzigingen, vragen en storingen biedt CMVG de juiste ondersteuning. Met onze professionele helpdesk staan wij garant voor een snelle en klantgerichte service. Met CMVG staat u er dus nooit alleen voor!